Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Τελειώνοντας το λύκειο σπούδασα διοίκηση επιχειρήσεων αλλά το μικρόβιο και η αγάπη μου για την ομορφιά με οδήγησε αργότερα σε άλλα μονοπάτια, μακιγιάζ και αισθητική.

Μακιγιάζ επαγγελματικό-θεατρικό-τηλεόρασης-κινηματογράφου-special effects-νυφικό-body painting στο Cristi Models Academy & Professional Make up και ΙΙΕΚ Ιπποκράτειος στο τμήμα εφαρμογών αισθητικής προσώπου. Μέσα από τη δουλειά μου πια-μπορούσα και έδινα ομορφιά εξωτερική και εσωτερική γιατί θεωρώ ότι αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη σου βοηθάει πολύ στην ψυχή σου αλλά και το αντίστροφο-τόσο πιο πολύ μαγευόμουν, κι όλο αυτό που εισέπραττα ήταν τεράστιο κίνητρο για να συνεχίζω να προσπαθώ να γίνομαι ακόμα καλύτερη, μέσα από σεμινάρια αλλά και οτιδήποτε αφορούσε τη δουλειά μου να είμαι "πρώτη γραμμή". Σεμινάρια σε Μιλάνο-Παρίσι αλλά και δουλειές αργότερα σε editorials, πασσαρέλες, shows, συνεργασίες με χώρους ομορφιάς, τηλεοπτικά κανάλια σε μορφή free lance και με πρακτορεία μοντέλων με έπειθαν ότι... ναι η επιλογή μου ήταν σωστή.

Τα δύο τελευταία χρόνια για προσωπικούς λόγους αποστασιοποιούμαι από την αγορά ομορφιάς περιορίζοντας τις δραστηριότητές μου μόνο στο νυφικό μακιγιάζ. Όμως δεν μου ήταν αρκετό. Κάποια στιγμή με τα δεδομένα του σήμερα, με την πίεση, με τη δύσκολη καθημερινότητα μιας γυναίκας, σκέφτηκα ότι είναι απαραίτητος ένας χώρος πριβέ με απόλυτη ηρεμία, χαλαρωτική μουσική, ένας χώρος δικός της στον οποίο θα πρωταγωνιστεί, ένας χώρος στον οποίο θα μπορεί να ανανεωθεί, να φρεσκαριστεί, να λάμψει, να πιει τον καφέ της, να πάρει συμβουλές και tips ομορφιάς χωρίς πιέσεις, χωρίς άγχος, χωρίς γκρίνια που δεν συνάδουν καθόλου με την ομορφιά.

Έτσι λοιπόν γεννήθηκε ΤΟ ΚΑΜΑΡΙΝΙ by Elena Mara. Δεν θα άλλαζα με τίποτα την έκφραση και το χαμόγελο μιας γυναίκας όταν της λέω... ΕΤΟΙΜΗ! Ευχαριστώ πολύ όλες αυτές τις γυναίκες που μου χάρισαν αυτό το χαμόγελό τους γεμάτο αυτοπεποίθηση θεωρώντας με και λίγο "υπεύθυνη" γι' αυτό. Σας περιμένω στο Καμαρίνι, στο δικό ΣΑΣ Καμαρίνι και γεμάτες αυτοπεποίθηση να είστε έτοιμες στο τρίτο κουδούνι να κατακτήσετε τους πάντες και τα πάντα!

Το Καμαρίνι σκοπό έχει την ψυχική σας ευεξία και το χαμόγελό σας.