Με μεγάλη χαρά η Έλενα Μαρά καλωσορίζει τη νέα συνεργασία με μια πρωτοποριακή εταιρεία στο χώρο των καλλυντικών.

Η εταιρία Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον.

Η Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξιδεικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Τα προϊόντα της Anagenessis Personal Clinic δεν περιέχουν συστατικά τα οποία κατηγορούνται για τις ανεπιθύμητες ενέργειες στο περιβάλλον και στον άνθρωπο.

Συνεπής στη "πράσινη" φιλοσοφία της, μειώνει στο ελάχιστο τις ποσότητες του χαρτιού που χρησιμοποιεί. Έτσι, δε χρησιμοποιεί χάρτινες συσκευασίες (που συνήθως πετιούνται από την πρώτη στιγμή) για τα προϊόντα, ενώ αντίθετα προτιμά υλικά πολλαπλών χρήσεων.
Όλα τα διαφημιστικά έντυπα της Anagenessis Personal Clinic είναι από ανακυκλώσιμο πλαστικό, ανακυκλωμένο χαρτί, αλλά και από χαρτί από βιολογικές ελεγχόμενες καλλιέργειες που δε προκαλούν καμία τοξικότητα στο περιβάλλον.

Τα προϊόντα της δεν περιέχουν συντηρητικά (άρα ούτε parabens). Επίσης δε περιέχουν προπυλενογλυκόλη η οποία έχει κατηγορηθεί για πιθανούς ερεθισμούς αλλά ούτε και παραφινέλαιο, το οποίο είναι πετρελαϊκό παράγωγο και δεν επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει.
Έτσι απορροφούνται άμεσα, δρουν γρήγορα στην επιδερμίδα και προσφέρουν σύντομα λάμψη και υγεία.

Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για όλες τις Καμαρίνες που προσέχουν τον εαυτό τους.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα πατήστε εδώ.